0
Päike säratas, päike säratas (mulle on alti just nii meeldinud seda laulda)

Töllnokk Huriku saatus

“Tootke sisu, värdjad!”, röökis brigadir Paaberits-Kas-Tead, aga kõik tindismurfid olid juba kas surnud või koju läinud – kes mehhiko seepi vaatama, kes odavat peeti lakkuma. Kes mõlemat. Viimastest ukse taga suitsetavatest smurfidest eelviimasest järgmine sõnas vaikselt, sõnas kindlameelselt, ebatäpse tsitaadina tsiteerides: “Härra Brigadir, kas kõne alla võiks tulla võimalus, et kehastuksite lumest valmistatud persooniks ja astuksite pardiga suguühtesse?”
Paar päeva tagasi vallandatud Vihm aga ladistas edasi…

Niisama lamisen. Ma olen vales linnas ja ilm imeb.

– –
üsna harjumatu parklaviidastik

– –
“Maris Uusna minestab, kui ei saa uusi kingi” – ma ei tea, kes ta on, ent see on üks veidramaid meditsiinilisi probleeme, millest olen viimasel ajal kuulnud…

4 thoughts on “Töllnokk Huriku saatus

Comments are closed.