0
Tagasi tulevikku - leitud kaadrid.

Uuskirbuturg ja leitud fotod

Sai eelmine nädalavahetus läbi astutud Uuskasutuskeskuse kirbuturult ja loomulikult jäi kogemata näppu üks veidi ufo kaamera – Kodak Star 435. Et esimene film alles sees, ei oska öelda, kas töötab ka.

Riiulil oli ka slaidikarpe, karpidesse, justkui prügina, jäetud mõned jupid filmi, mõnedel juppidel pilt peal. Ei olnud südant neid sinna jätta, kuni keegi nad lihtsalt prügkasti valab, seega omandasin 4 lõiku. Las saavad siis siin uue elu vms.

Kadunud-leitud piltidest veel: ühel mehel on sait, kus ta näitab vanadest kaameratest leitud filme, teine huvitav koht on leitud passipiltide kogu.
Loomulikult on olemas ka sarnane flickr’i grupp.

Oh, ja üks leitud kaadrite lugu, veidi amüsantsem, on ju veel. Vaja skännida esmalt. :)

– –
Teine asi: juba teist korda märkan, et flickri statistikas on järsk hüpe. Ja juba teist korda olen ma maha maganud, kuskohast see tuleb täpselt, sest flickr näitab detailstatti vaid eilse kohta ning nädala vaadatuimates ükski pilt esile ei tõuse. Otsimootorid?

Eilse postituse juurde lõbus liikuvate kingadega lingike.

3 thoughts on “Uuskirbuturg ja leitud fotod

  1. Mingi lehekülg pidavat sedasi tegema, et kogub leitud (ehk siis tänapäeval kaotatud kaameratest) pilte ning püüab siis interneti abil leida inimesi, kes on piltidel, et siis omanik saaks oma kaamera tagasi – või vähemalt saaks pildid kätte!

Comments are closed.