0
Peab vist uuesti skännima - kutsikat pole põmst nähagi

Värvihaldus-närvihaldus

Kui ma peale mõnepäevast kalibraatoriga mässamist milleski üldse veendunud olen, siis on see kurblooline lugu sellest, et teie ei näe kunagi fotot täpselt nii nagu mina teda parasjagu näen ja mina ei tea kunagi, millist fotot autor mulle näidata tahtis.

Oh, ja ei mina ega teie ei näe arvutiekraanilt kunagi seda, mida ma fotokast nägin. A elab üle.
Sihuke lugu siis. Kunagi pikemalt…

PS. Internet? Est kontakt!

4 thoughts on “Värvihaldus-närvihaldus

  1. oo, kalibreerimine.

    meie omal ajal pidime korra sekundis värvifiltreid vahetama rohelise ja sinise ja punase vahel, sest meil oli mustvalge ühehertsine ekraan. aga me ei nurisenud…

    tegelikult täitsa huvitaks et mis kogemus tekib 3 päeva jooksul

  2. mnjah, mis kasu on sul kalibraatoriga mässamisest, kui 99% arvutikasutajad omavad ekraani, mis on täpselt nii paigas kui tehases sätiti. sina vöid ju oma pilti öigesti näha ja ilusates värvides, aga kui kalibreerimata monitori taga istub grigori kükametsas, on tema jaoks ikka pilt mingi koledate värvidega käkk…

  3. Nojah, samas viimastel ajakirja läinud piltidel oli värv üsna mööda ja ma kahtlen sügavalt, kas see küljendaja aps oli. Ikka minu, sest eelmine molu oli ikka ilge juust juba.

  4. Irve – kogemus järgmine: kippus punkat ja/või lillakat tooni sisse kalibreerima. Vana MBP ekraanile ei saanud ta ikka üldse pihta IMHO

Comments are closed.