0
Sügisvarjud. Minevik.

Külmutan end, ühepoolselt, kaheks aastaks

Kui riik on maksed pensionifondi taastanud, külmutan end, ühepoolselt, kaheks aastaks.
Et riik mu’ga tasa saaks uuesti.

Külmutamisega alustasin mingil määral juba sel hommikul – sõitsin Diivaniga Tartusse (tehes teepeal ka ülevaatuse ära). Alustades näitas kraadiklaas vaid mõnda soojapügalat ja eks ta enamvähem nii jäänudki. Õnneks olid soojad sõidukindad varnast võtta ja “tuuleklaasita-kängurudel-on-ka-kott-kõhul”-trikk hoidis temperatuuri üsna malbe ja mõnusa.

PS. Administratsioon vabandab siiralt – tõepoolest, eelmises postituses figureeris juba siin varasemalt olnud pilt. See on see, kui fotoblogist on kadunud järjeldasa logimise element, fotod on kurat teab millal tehtud filmidelt ja üleüldse on lehele jõudnud üle tuhatkonna foto. Ikka juhtub.

3 thoughts on “Külmutan end, ühepoolselt, kaheks aastaks

  1. No ma ei tea… Kas ma olen tõesti ainus, kes siin blogis ei suuda pilte näha? Google’i RSS lugeja ei näita 90% juhtudel pilte tervelt, isegi brauseris jääb reeglina “munema” ja ei tule terve pilt ette. Kui piisavalt stoppida-refreshida, siis võibolla õnnestub pilt täies suuruses ette saada… Proovinud erinevate arvutite ja netikiirustega.

    Olen ma oma murega ainus?

  2. ahaa, nii madalale ma veel polnud langenud et IEga proovida. tollega näitab pilte korralikult :)

  3. uh, see nüüd küll planeeritud ei ole. ma olen paaril inimesel kohanud sarnast probleemi, ent ühist nimetajat leidnud ei ole. endal kõik töötab, kontrolliks jookseb RSS -> Google Reader -> iPhone, ka töötab.

Comments are closed.