0
Koer all, tehniliselt paremas, nurgas...
1
Isa oli bussijuht, a pildil on hoopis naabrimees
2
No ja see suurem olen ilmselt mina...

Ajalootund, 1. rull

Kodus käies leidsin pööningult üles ka vana karbi negatiivide ja loodusliku hiiresitaga. 1 film on skännitud, ca 25 veel. Ülalolevad fotod on ilmselt pärit kuskilt ’80 algusest, autoriks tõenäoliselt mu ema. A mingi hetk jõuame ka minu esimeste kaadriteni :P

Pildistamisega tegelesin “esimese lainena” kuskil.. noh… 4.-6. klass, kaameraks Smena-6 (see on autentne LOMO, muide). Asja must tollal ei saanudki – säri ja ava jäid tabamatuteks, kõik pildid tulid kuidagi hallid, pimikuga jamamine oli paras tants, Smena asemele hangitud Zenit ET oli täielikult “palgapäevajärgne” toodang. Ja jäigi see harrastus tosinaks aastaks kahjuks täiesti seisma.

3 thoughts on “Ajalootund, 1. rull

  1. Oi deja vu – Smena ja kodukootud pimikus oma esimesi mustvalgeid pilte treida. Olid ajad…. :-)

Comments are closed.