6 thoughts on “No eks ma siis varastan…

  1. Käisin seda eile vaatamas ja pean ütlema, et see ruumilisuse asi pani algul väga palju 3d peale mõtlema, aga pärast kannatas sealt vahelt ka lugu vaadata. Seda, kas elamus kuidagi parem oli ei oska kosta.

    Mul omal oli kole skepsis selle ruumilisuse suhtes, aga polnud ta nii jube midagi. Kunagi, kui nad lõpetavad lastehaigused nagu publiku sodiga loopimine, läheb see värk ilmselt paremaks.

  2. Mulle tundub, et see 3D-maania on põhiliselt üritus teoreetiliselt eksisteerivat kinos filmimist piirata. Noh, et tehniliselt võimatu või midagi. Filmile ta reeglina midagi eriti juurde ei anna, kui just efektitsemise peale välja ei minda. Aga mis värk? Sa ei näe 3D-d?

  3. Mart, teine stsenaarium, et oleks põhjust kinos käia, mitte kodus (korralikud ekraanid + heli + HD jms) vaadata või netist filmi alla rebida.

  4. Mhmh, mul töötab korralikult ainult 1 silm, teine on “laisk”, seega korralik “stereo” puudub

  5. Mart, ei ole tehniliselt võimatu.
    Filmimiseks on vaja kahte kaamerat (või 3d kaamerat millel on juba kaks objektiivi), millel kummalgi on erineva polaarsusega filter.
    Vaatamiseks on vaja kahte projektorit, mis näitavad erineva polaarsusega pilti seinale. Saab ka ühega hakkama, kui see oskab näidata 72fps pilti ja suudad ehitada sinna ette polariseerija, mis iga 1/36 sekundi tagant polaarsust vahetab

    Real-D prillid pähe ja vaata kodus palju jõuad :)

Comments are closed.