3 thoughts on “Ajalootund, 11. rull

  1. Kõik soovitud featured on seotud media libraryga ühel või teisel moel. Mis sind selle juures kõige enam häirib?

  2. ma arvan, et asi on selles, et võimalikult palju blogijaid tuua wp’le ringi äkki? ehk siis installid masinasse ära ja kogu kola juba peal. ei pea ise enam midagi hakkama juurde otsima.

    ehk dambjuuserile tehakse sammu vörra elu kergemaks. ma loodan, et nad teevad basic ja full packi siis. ehk siis basic oleks nagu praegu blank wp. tiri kola ise juurde ja full oleks juba enim kasutatud kolaga.

  3. Ma ei tegi täpselt, mis mind häirib – võib-olla kontorikombainide (ja Mambo) kogemus – sul on üks suur masin, mis nõuab palju ruumi, mis oskab pea-aegu kõiki asju, ent mitte ühtegi neist VÄGA hästi. Mulle tundun, et kõigi projektide elutsükkel sisaldab etappe: 1) oskab midagi natuke 2) oskab midagi hästi c) oskab palju asju natuke d) oskab teisi asju, algset ideed võib-olla enam mitte. Vt. ka mobiiltelefonid :P

    Ja Busse – ei tule mingit light ja full versiooni, ma kardan. Lihtsam on testida-hooldada ühte haru

Comments are closed.