0
Muuga

Hirrrmus Murrrdja!

Üks esijalg linnukoeralikult tõstetud, rinnak ette sirutatud, koon tikksirge, ninasõõrmed erutusest värisemas – Koera igast keharakust õhkus valmisolekut, pinget ja murdjainstinkti. Julgus segunes ärevusega, mõistetavalt, kuna valitud Saak* oli enneolematult suur, võitlust tõotas tulla äge.
Ent Koer** oli valmis…


Kinnitust leidis taas tõsiasi, et asjad, mida ma ei ole üles-läbi-maha kirjutanud, ei jää meelde. Selline käsitsi sisestamist eeldav ajuehitus. Lihtne “vaata ja korda minu järel” ei toimi eriti efektiivselt. Bummer, igasugune pod– jms. sleepcastides õppimine jookseb ladinal mööda seljaaju maha.


* – pikkus: tiivaulatus: 21-24cm, kaal: kuni 350g. Tuvi.
** – pikkus: 15-25cm, kaal: 2-3kg. Chihuahua.

One thought on “Hirrrmus Murrrdja!

  1. Mihendane kirjanduslik nauditavus: “..jookseb ladinal mööda seljaaju maha.” Peaks üles kirjutama kuskile ;P

Comments are closed.