0
Tartu, väike tekstiilist linn

Ma olen täiesti terve mees ja ma tahan seda kõike saada…

Seesamunegi, et – mul on ju puhkus. Seoses sellega olen pigem “mujal/levist väljas” ning postitused ilmuvad kaootiliselt, nt pühapäeval, või, veelgi tõenäolisemalt, ei ilmu üldse.

Rääkida tahtsin hoopiski sellest, et naine on mul äraütlemata kaval – enne pulma minekut oli tal vaid kaks palvet: ärgu ma käperdagu pruutneitseid (loogiline – nood on lähihõimlased või lähihinglased ning seetõttu nende “narrimine” märkamata ei jää) ja ärgu ma mingit tõbe toogu. Vot see viimane oli saadanast – kujuta ise ette, kuivõrd halvasti toimib “nopperajana” küsimus “Vabandage, neid, teil ju ei ole suguhaiguseid, ega?”…

Teine asi – Eesti on tore. Istud kuskil Lõuna-Eesti metsas, imaginaarses Päraperse külas ja mõnuled. Vahepeal ronid “levialasse”, et maksta mobiilipangas ära lennupiletid Viini ja tagasi. Mis ei ole mõnus – otselendu ei ole, tuleb üle Riia minna. Nii et nii tore on see mede Eesti, et raske on siit välja saada kohati.

OK, järgmine peatus: Lääne-Virumaa, järjekordne imaginaarne Päraperse küla ja seal – saun :)

3 thoughts on “Ma olen täiesti terve mees ja ma tahan seda kõike saada…

  1. Need särgikaelused on südamekujulised. Või olen mina lihtsalt paadunud romantik.

Comments are closed.