0
Juunikuine rand

Organism, kellega te kontakteeruda soovisite, on pan-galaktiliselt ebapädev

Eile otsisin kontoris kellegi hääletuks pandud telefoni – sest oli tunda, et kuskil vibrab. Telefoni ei leidnud ja lähemal uurimisel selgus, et värin tuleb.. minu kannast. Mingi surin lööb aeg-ajalt sisse, täpselt nagu vibraalarm. Huvitav, ent kindlasti mitte lahendamatu fenomen. Nii.. Kuna me kõik tuleme oma lapsepõlvest, kerime sinna tagasi: seletamatud tuled taevas ühel ööl – check, mõnikümmend minutit hiljem kogetud ainulaadne paanikahoog – check, mis oli nii tugev, et ma ööst mingit juppi ei mäleta – check… seega: röövimine ja saatjaga anaalsondi paigaldamine – fail – suriseb ju kand…

Huvitav, mis nad tahavad ja kuidas ma kõne vastu võtma pean?

4 thoughts on “Organism, kellega te kontakteeruda soovisite, on pan-galaktiliselt ebapädev

  1. Esimesel sekundil nägin mina sel pildidl midagi muud kui liivaranda. Midagi palju teistsugusemat.

Comments are closed.