0
Jüri Kolk - "barbar Conan peeglitagusel maal (ja mis ta seal rääkis)"
1
Mario Pulver - "ma räägin sinuga"

Vennad Riimid

Mõlemad luulekogud (ja muud) on, soodsamalt, läbi kirjastuse: Võluri tagasitulek saadaval. Patsi oma olemas ka poes, Jüri jõuab. Ja luuleradadelt nüüd proosalise päriselu manu: käisin tühja kõhuga poes. Viga. Nüüd on mul igasuguseid huvitavaid asju – keedupeet, silgusült, light kohuke (oksüümoron, iseenesest), tundmatu müsli, mingi kollane riis jms. Ja miljon kilekotti (ei märganud koheselt siresäärse kilekottija laekumist, hiljem oli hilja). Ja puudu on pooled asjad, mille järgi läksin.

Nagu oeh, ää…

3 thoughts on “Vennad Riimid

  1. oeh, KUI hästi ma tean siukest lähen-tühjakõhuga-poodi-lõpetan-hynniku-träni-ja-ilma-vajaliku-kraamita tunnet…

Comments are closed.