0
Kõige esimene BlackBird,Fly kaader - autoaknast, teel Muhumaale...

Jõud lõppes…

Nädala lõpus tegi kodune PC… midagi ei teinud. Isegi üles ei buutinud. Ja kuskil korpuses inises midagi õrnalt, kui voolujuhe järel. Ilmselt on toiteplokk omadega õhtul, sest voldid, mis testriga kätte sain, on 2,9/5,3/11,3V. Kas toitekat saab üldse parandada? Küsin, sest mul on tiba vana ja “ebatavaline” korpus: Arctic Cooling Silentium T2, 2005.a, ning suvalist ATX PSU’d sinna niisama naljalt ei viska. On kellelgi äkki selline toitekas üle?

Ah, et mis sul sellest? Mu pildid on seal masinas, nii et olukorra lahenemiseni riputan siia, mis mujalt kätte juhtub…

3 thoughts on “Jõud lõppes…

  1. esmapilgul tundub küll suht tavaline ATX toide olema… lihtsalt kaks edevat ventikat ja natuke pikem toitejuhe. Riputa mõni teine toitekas korra masinale külge ja veendu, et masin ise korras on. Kui tulemus on positiivne, siis on teise toiteka sinna “kudumine” ainult aja ja näpuosavuse küsimus.

  2. ahsa vanakuri… targad inženöörid on suutnud sinna ikka mingi ebardtoite sisse toppida (laiem ja lühem). Aga ikkagi jään eelnevalt öeldu juurde – näpuosavuse küsimus. Aasta on ju 2009 – kõik on võimalik! :)

  3. Mul on läbi käinud põmst sama korpuse (no vähemalt Arctic Cooling), toiteka viga. Lahendasin olukorra uue korpuse ja standard ATX toitega.

Comments are closed.