0
Kontor

Mõned asjad ei muutu…

Mul on kodus nüüd Windows 7. Paar esmamuljet:
– ei, installi ajal monitori soovitatavat eraldusvõimet endiselt ei arvestata. Seega on su esimene pilt Win7’st sakiline nagu halvasti kokku pressitud GIF.
– ei, täielikku tuge wide gamut moludele endiselt ei ole. Mingitest marketingimaterjalidest läbi käinud jutt, et on, oli mu suurim ostuotsuse mõjutaja. Fail – kärtspunane ja -roheline kasutajaliides sööbib ilmselt silmamunadele. Äkki peaks mingi halltoonides teema otsima?
– ei, Win7 ei mõju lõpliku tootena – liiga paljude uute vormide pealt hüppavad lahti veidi vuntsitud XP dialoogiaknad (need kitsad, mitme vahelehega)

Ma veel ei ole aru saanud, mille poolest ta otseselt _mulle_ parem on kui XP (va. tugi 4+GB mälule). A ma pole teda veel praktiliselt näppinud ka. Nii et, mis on kõige muljetavaldavamad uuendused (ps. Vistat pole ma ka kunagi puutunud)? Kohalikes õunapoodides pakuti Musta Reede puhul mõningaid mac mini mudeleid ka odavamalt, ent need olid eelmisest põlvkonnast ning üsna lahjad.

Positiivse külje pealt: mu MBP’l on nüüd Athlon II kleepekas (y)

2 thoughts on “Mõned asjad ei muutu…

  1. Mis võtab väga hästi kokku põhjused miks ma oma masinale peale format C “vana head” XP-d selga ajan parasjagu :)

  2. Ära lase kommil enne teele minna kui ma nime ka kirjutada jõuan!

Comments are closed.