0

Kulinarnia

Tundub, et oma kokakunsti võin iseloomustada sõnaga “häbelik”. Uusaastapralleks tehtud kartuli-herne puder ei tahtnud lusikast eriti lahti lasta, eilne kuskus ei söandanud potist kuidagi lahkuda. OK, täpsem sõna oleks “kitt”. Samas – ma isegi üritasin ette kujutada milline tulemus _oleks_ pidanud olema ning kuskil selle kujutluse äärealadel hõljus sõna “sõmer”…

Tavapärase praktika võib koondada nimetuse “Kulinarnia kroonikad” alla – rabad külmkapi ukse lahti ja üritad tuvastada, millised toiduained õnnestuks söödavaks nõiduda, millised on aga juba nii lõviks kätte läinud ning rohelise laka kasvatanud, et oleks aeg nad vabaks lasta…

3 thoughts on “Kulinarnia

  1. kuskusi hautamine on 95% kahvliga vehkimist ja 5% vee doseerimist anaalse täpsusega. siis saab hea.

Comments are closed.