0
Tööohutus.

Et kõik ausalt ära rääkida…

Esmaspäeval nägin unes, et olin tunni jagu sisse maganud. Ärkamine tegi olukorra ainult hullemaks. Mistõttu ma jõudsin koju peale südaööd ja postitamisaeg oli juba möödas.

Eile tegin lõpuks ära oma tuludeklari hakkasin siis oma tuludeklarit tegema. Pool aega läks sellele, et aru saada, mis mu andmetel viga ei ole – salvestamisel kuvati lihtsalt “Andmete salvestamisel tekkis viga” vms ja värviti pooled andmeväljad punaseks. Selleks hetkeks, kui ma aru sain, et see tähendab sessiooni aegumist, oli kell taas üle südaöö tiksunud ja sinna läks teisipäevane postitus.

Nunuh.

2 thoughts on “Et kõik ausalt ära rääkida…

  1. Jep, MTA on oma missiooniks võtnud igal-aastal pakkuda tuhandetele inimestele veebipõhist mängu “Where’s Waldo?”. Ajalimiidiga ja puha. Rõõmu kogu perele. Sain minagi sedasama mittemidagiütlevat tõrketeadet mõistatada.

Comments are closed.