0
Uusklassikuid: Polamir Polevitš "SX-70"

Suhe ja need Kolm Tähtsat Sõna

Sessoonsust arvestades oleks need Kolm Tähtsat Sõna “ämma lame eterniitkatus”… Nimelt sai nädalavahetusel ligi 35 kuupi lund alla kühveldatud. Ja te ei kujuta ette, milliseid inimvaenulikke tundeid tekitab peale tunniajalist rahmeldamist (ja sa ei ole veel eriti kuhugi jõudnud) nähtud vaatepilt naabri teravnurkselt plekk-katuselt kahe kerge koputamise peale ise alla langev lumi…

Pildist: puhusin mingi aeg tagasi Je polaroidile elektri sisse – töötas küll. Ainuke probleem: kassett oli nii vana, et kemikaalid olid pulbriks kuivanud. A ma olen veel häkkinud, peaks neid ka skännima.

One thought on “Suhe ja need Kolm Tähtsat Sõna

  1. Mine räägi minu Suhtele, kuidas ma pidin eile hommikul lennuki peale tormama ja tema jäi üksi koju järsult katuselt sissepääsuteele sadanud 10 kuupmeetri märja lumega.

Comments are closed.