0
V.

Üks portree nädalavahetusest

Skype Win 5. versioon on ametlikult beetast väljas. Sisaldab minu poolt ühte nii silmatorkavat ja räiget “kala”, et see jäigi märkamata. Leidjale teen ntx., noh, pudeli õlli või portree välja :)

10 thoughts on “Üks portree nädalavahetusest

  1. vauh, kaunis portree:))
    a Sepp kuule, sohki võib teha selle bugi otsimisega? :D

  2. Esimene kala oli see, et millegi pärast peale SkypeSetup.exe allalaadimist ja käivitamist viidi mind uuesti Skype’i lehele, kust tuli veel alla laadida SkypeSetupFull.exe, selle asemel, et asi oleks võinud ühe korraga ennast ära uuendada. Aga võibolla oli see minu enda viga, sest mul oli äkki väga vana versioon? Või see ongi see põhiline mure?
    Teine jama on see, et parema hiireklõpsuga ei saa enam conversation historit ette võtta, kui vestlus juba pooleli. Peab menüüst minema otsima. Siis on veel see case, et näiteks Auto recharce link Change täbil “Call phones” pole nähtav, kui aken on kitsas.
    Ma arvan, et siit kaevaks veel hulga väikeseid vigu välja, kui süveneda.

  3. mulle see uus skype eriti ei meeldi. mis see thavel on? miks mõned asjad puudu on, mis enne olid mu aknas?

  4. mulle see uus skype eriti ei meeldi. mis see tahvel on? miks mõned asjad puudu on, mis enne olid mu aknas?

  5. mis täpsemalt puudu on? :)

    Tahvel/Skype Home on kanal, mis näitab kontaktide tujuteadete voogu, abivideosid ja ka promosid

  6. no näiteks see koht, kus ma enda pilti näen ja saan “mulli” sisse teksti või selle lühisõnumi kirjutada. kas see koliski tahvlile ära vä?

  7. Kui see kala pole meiliaadtess vaid veel midagi toredamat, siis tasuks küll kohe vaikselt parandusversioon otsa lasta :)
    Samuti, kas poleks parem “luba Skype Accessi kasutamine” vs praegune “luba kasutada…”? Sest mõned teised “luba…” stringid on just niipidised. Samamoodi võiks teistpidi olla “Seansi lõpus näita…”.

  8. Tahvlil, neh. Mitte, et ma ise liiga nõus selle paigutusega olen ,ent vaatame, mis saab… Teiste omasid on jälle hea jälgida.

Comments are closed.