0
"Puhastus"
1
Traktori kodu
2
Essad!

Uisutama peaks minema

Käsi püsti, kelle jalad uisusaabastes ei sure ära või ei hakka valutama nii poole tunniga? Mingeid nõuandeid sellest hoidumiseks?

11 thoughts on “Uisutama peaks minema

  1. Kui ühe uisu peal libised, siis lase teise jala lihased lõdvaks. Alguses paljud hoiavad pidevalt jalgu väga kramplikult ja siis jäävad jalad mõne aja pärast valusaks. Jalgu oleks vaja korda-mööda lõdvestada.

  2. või siis tuleb rohkem uisutada ja jalad harjuvad ära fikseeritud asendiga. Rulluisutamisega ei tegele, et hooaja esimesel ringil jalad löövad tuld? :)

  3. Mul ka käsi püsti. Head oma jala järgi uisud peavad olema ja tihemini tuleb uisutada.

  4. Oliver, jalalabades on asi. Ma ise kahtlustan, et siin mängib olulist rolli jala ehitus – ma olen märganud, et paljude kingade liist kah ei sobi, kuna mul on jalg pealt kõrgem. Liiga suured uisud aga võivad loperdama hakata veidi, siis on jälle häda.

  5. What Oliver said. Olin kunagi samas hädas, et üle jupi aja rullima-uisutama minnes jalad krambis. Nüüd oskan kuidagi lõdvestada, et ei teki häda. Alternatiiv ilmsel tenne natuke alkobooli tarbida :)

  6. Alternatiiv lisaks alkoholi kuritarvitamisele on investeerida isiklikesse korralikesse uiskudesse ja rohkem harjutada :)

  7. Käsi püsti. Mulle laenutuste plastuisud kohe üldse ei sobinud. Peale seda, kui muretsesin laia tallaga hokiuisud, kadusid ka valud ära. Mäesuusa saabestaga on mul aga endiselt jalad pidevalt krampis. Tundub, et laentuste saapad (ja uisud) on minu jala jaoks alt liiga kitsad.

  8. Mul olid iluuisud, millega oli ikka haigelt valus uisutada. Aga siis otsin hokikad ja nendega pole vabsee valus.

Comments are closed.