0

Alfred, sinu partner helimaailmas

Tõenäoliselt kõige rohkem järeltöödeldud pilt Digi tarvis – või siis pigem puhastatud: taustaks on klaas, mis iga välgulöögi järel särama lõi ja peegeldas enam-vähem tervet ruumi. Kuidas seda juba eos vältida, ma kohapeal välja ei mõelnudki.
Digi ise ja intekas Esteloni aju ja hingega, Alfred Vassilkoviga, on nüüdsest ka lettidel.

Teine asi – millegipärast tahaks tahvelarvutit – Motorola XOOM’i näiteks. Mitte, et mul seda vaja oleks, tegelikult, a ikkagi. Vidin ju. Kindle on ju tore, a värvitrüki juured ulatuvad kuskile keskaega juba…

One thought on “Alfred, sinu partner helimaailmas

  1. Mul ka ei olnud vaja, aga väga tore on. Kuigi jah, ma eelistaks ka motorola zoomi nüüdseks. Vanasti kurdeti, et windoosa arvab et on targem kui sina ja luba paindlikkust, well, proovigu ipadi…

Comments are closed.