0
Metamorfoos

Telepoisi uued tükid

3 tükki, nimeliselt:
Game of Thrones – esimesed kaks osa nähtud. Kuigi midagi on vastukarva, vaatan ilmselt edasi.
The Borgias – eeldavasti võiks meeldida, ent kuidagi ei saa esimest osa ära vaadatud.
Camelot – esimene osa nähtud, pikka pidu talle ei ennusta.

Üldiselt ma “kodustan” sarju harva – ma millegi pärast tahan kõike tervikuna võtta ja kui 3. hooaja keskel sari ära vajub, kipun juba üsna meeldivalt veedetud aega ümber hindama. Tobe, ma tean, ent ikka närib kuskil tagaajus, “selmet siin passida, võiks midagi kasulikumat teha”. Lisaks kipun arvama, et “püssirohi” on siiski piiratud ressurss ja mingi 30 osa käib valdaval osal tootjatel üle jõu. Sellest tulenevalt on lemmikud pigem minisarjad, mis sellisena planeeritudki a la “Band of Brothers” või mis on kiire enneaegse lõpu leidnud enne oodatavat mandumist (Firefly, näiteks).

See puudutab siis pigem seotud lugulauluga sarju, mingid Mythbustersid ja Top Gearid, kus iga episood on iseseisev üksus, on natuke teine lugu.

8 thoughts on “Telepoisi uued tükid

  1. Kindlasti tasub. Pilt on… eee… nunnu. Selle sõna kõige paremas tähenduses. :)

  2. Täitsa okei. Kindlasti parem kui Sons of Anarchy ja Spartacus (tõsi, kahest viimasest vaatasin vaid esimese osa)

  3. Game of Thrones mure on pseudoajaloolisus, erinevad stiilid on koos ja kohati tundub et taotlevad autentsust, siis aga kohati jälle on absoluutselt mööda. Camelot aga on isegi lastesarjaks liiga mage.

  4. Mythbusters – ma viitsiks seda vaadata, kui keegi lõiguks sellest kokku 5 min ülevaatliku versiooni. No ei kannata seda venitamist.

  5. Tõsi – ja see über-ameerikalik jutustaja ajab ka oksele (siin on peidus üks põhjus, miks ma ei suuda vaadata Nat Geo, History Ch. jms toodangut – see ameerikalik pateetiline-võltseepiline pealelugemisstiil).

Comments are closed.