0
Veel üks Jänx

Startupindus

“Eestlane ei saa alguses vedama ja pärast pidama” paistab olevat mingil määral oma sisu kaotanud, it-idude ajamises kipub vastupidi olema: luuakse neid hulgim ja hurraaga, hiljem jäävad sahvrisse pimedasse või kuivavad lihtsalt ära…

2 thoughts on “Startupindus

  1. Kui iga katse ōnnestuks, poleks idee ju piisavalt uus ja edumeelne.

  2. Mul jäi lihtsalt see kõnekäänd helisema, ma ei kritiseeri. Kritiseerivad aga paljud teised, kellele garage48-tüüpi iduajamine ei tundu päris jätkusuutlik (mis omakorda muidugi ripub sellest, et kas pidada G48’t sotsialiseeriumis- või kindla tulemuse saavutamise ürituseks… a see on pikem jutt, mida näiteks arendatud siin: http://www.siimteller.com/2011/03/kulalispostitus-garaazist-maailma/ Post mortemite pidamata jätmisele kui kasutamata võimalusele kirjutan ise ka kahe käega alla)

Comments are closed.