0
"Roheline"

Belgia parmud ei saa valitsustki kokku pandud

Pole ammu ühtegi mürgist kommentaari kirjutanud. Tsk-tsk. Enivei, ma usun, et Tervise Arengu Instituudi juht Maris Jesse on Brüsselis omajagu käinud. Nüüd oleks ehk aeg ka eurobürokraatide joomakommetest läbi murda ja vaadata tiba ka mujal Belgias ringi – et kuidas pealt 120 pruulikojaga riigis (ja issand, kui kanged neil osad õlled on, eksole!) suhtutakse väitesse “väiketootmine võib soodustada alkoholismi” (sry, se väide on digi- ja paber-Ekspressis).

Muid jutupunkte:
– suurtootjate suured reklaamieelarved kaitsevad eestlasi alkoholismi eest
– väiketootjad hakkaks tootma liiga odavat õlut,
– … jättes kõik Saku ja Tartu inimesed tööta
– noortele tuleb toota magusaid õlle- ja siidrilaadseid tooteid, siis nad ei hakka kangemat tarbima

One thought on “Belgia parmud ei saa valitsustki kokku pandud

Comments are closed.