6 thoughts on “Kesköine Pariis

  1. Jaa, oli alles film… Nüüd ma tahaksin Pariisi minna.

  2. Film oli tõesti uskumatult hea; vaatasin just üleeile. Alleni filmid lähevad aina paremaks ka (need 80ndate jandid on imho näiteks üsna kesised), ja loodame, et tal on veel aktiivseid aastaid seda rida jätkata.

    Muide – mis kere, mis obje, mis film, mis skänner? Ilus pilt.

  3. Aitüma :) Nikon F90x + Nikkori 50mm 1,4, ma pakuks. Ja filmiks peaks olema mingi aegunud Jessopsi tundmatu kräpp ja skänn on Solarise Fotoluks. See film on jube ja see skänner neil tegelikult jätab üsna palju digimöla sisse (atefacts) – fotode trükiks on hea küll, seal kulub mingi müra isegi ära, et seebisust tappa, a palju suuremalt vaadata ei kannata skänne. Vähemalt ma ei oska neil välja lülitada kõike autokorrektsioone.

  4. Peab ka jalad perse alt välja kerima, viitsimise välja otsima ja veits filmikest säritama. Sinu süü.

  5. Nikkor 50 1.4 ruulib muidugi. Mul on neid lausa 2: AI-s ja AF-D :)

Comments are closed.