0

Puäntajalg

Teate küll seda nalja, et naine tuleb koju ja leiab eest paberi, millele 1 kriips veetud. Paar päeva hiljem välja ilmuv mees selgitab, et ta ju kirjutas, kus ta on, et selge sõnaga ju öeldud, et “Joon”.

Vot, eilne postitus polnudki lihtsalt kolm puntki, vaid nendeks punktideks olid Hell Hunt, Põrgu ja Dr!nk bar – kohad, kus saab tiba paremat õlut, kui mõnes teises Tallinna kohas.

Teine asi, millega ma samuti riskin end korrata: Tartu – heade mõtete linn*.


* – Pakkumine ei laiene ühistranspordile…

6 thoughts on “Puäntajalg

  1. >* – Pakkumine ei laiene ühistranspordile…

    muhhhahaa… +1

  2. Ma olen Tartu busside kohta ainult head kuulnud, ja kuna ma vahest sõidan ühe konkreetse liiniga (6. Kuu – Botaanika aed), mis käib täpselt ja kiiresti ja pole eriti üle koormatud, arvasin, et nii ongi. Samas, kui ma linnavalitsusele kirjutasin, et putkades on valed ajad, siis ei suvatsetud isegi vastata mitte.

  3. Mhmh, ma istusin eile raudteejaamas “vale” nr 20 peale ja selle liin lõppes linna piiril, EPA juures. Ei olnud päris Annelinn, kuhu ma proovisin minna.

  4. Ja mina arvasin, et mina olen debiilik, kui ma mitme Tartus elatud aasta jooksul suutsin orienteeruda ainult umbes kahes peamiselt kasutatavas bussiliinis!

  5. Vōib-olla siis see, mis saabub täpselt ōigel ajal. Vōi see, mille juht väidab end minevat sinna, kuhu vaja

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

Comments are closed.