0
K.v2, seekord ühekordse majapeegeldusega

Esteet-kusipea e. Kas me seda Eestit tahtsimegi? A toda?

Pidin ükspäev selgitama, mida ma “Tolle Eesti” all silmas pidasin.

See on Eesti, kus puudujäägid ei ole niivõrd ainelist (erinevalt nn. Teisest Eestist), kuivõrd mõistuslikku laadi. Kus meedia on loobunud harija rollist ja langetab ennast mingi müütilise Keskmise Lugeja tasandile, et ots-kasumiga kokku tulla. Kus kõneisikuteks, arvamusliidriteks, on tehtud ilmatüdruk ja lembesüldilõõritaja. Sest nemad lähevad Sihtgrupile korda ja Sihtgrupp on kogum, mida on arvuliselt enim, mass. Kus Põhiseaduse Pilsner on “jummala normull” ja andekas asi. Loodud koostöös Justiitsministeeriumiga (sic!. Või noh, parem kui Haigekassaga). “Sõida end kaineks” võiks veel reklaamlauseks panna, oleks “täislaks”.

Muidugi on väike lootus, et Too Eesti ei olegi nii suur, kui paistab. Lihtsalt karjub kõvemini. Ja ropumalt. A miks tema järgi siis ennast seada?

Vot selline väike esteet-kusipea hala tänasesse päikeselisse päeva :)

– –
Lisaks väike “tellitud” sõnum Liisult huvilistele (s.h. tungivalt k.a. otsimootorid), kes sooviks lapsi aidata… Argentiinas: avati Conviven’s weblog.

Conviven is an NGO oriented to promote and favour social and community development for children, teenagers, young people, and families living in one of the most impoverished neighbourhoods of Buenos Aires – nicknamed Villas Miserias (Miserable Slums).

– –
Meeldetuletuseks iseendale: Bliu One Snniunniüniinnipävagz originaal on HIPY PAPY BTHUTHDTH THUTHDA BTHUTHDY.

3 thoughts on “Esteet-kusipea e. Kas me seda Eestit tahtsimegi? A toda?

  1. Kui vähe on selleks vaja et olla ilus tüdruk
    -lokkis juukseid
    -keni kõrvarõngaid
    -sära silmadesse

  2. Minu arust on see Põhiseaduse Pilsner-i asi kõige koomilisem. Üheltpoolt piirame alkoholi tarbimist, teiseltpoolt propageerime õlu joomist.

Comments are closed.