0
Hommikul kl. 6, mittekainena, tundus kompa huvitav. Enam mitte eriti...

Pernau

Kas keegi teab peale Steffani pizza veel mõnda söögikohta Eestis, kus inimesed on nõus konstantselt järjekorras seisma, et laud saada? Enivei, polnudki ammu Pärnus käinud. Kohaliku mere nägin ära, päikese nägin ära, Rannapromenaadi promeneerisin ära… mis veel? Turu nägin ka ära.

Peatselt Vormsile. Äge.

Temaatiline.

5 thoughts on “Pernau

  1. kusjuures asi pole tingimata Stefani ületamatus kvaliteedis, mis on teatavasti oma võlu kaotanud aastate jooksul.

    asi võib vabalt olla selles, et Pärnus on lihtsalt heade söögikohtade ikaldus.

  2. mcv:

    “Teatavasti” – kelle teada? Mina näiteks ei ole seal viimaste aastate jooksul märkimisväärset kvaliteedimuutust märganud.

    Oma kommentaari esimeses pooles esitad väite “ületamatu kvaliteet” ning teises pooles vaidled sellele vastu. Seos Sepa väidetega on milline?

    Steffani on fenomen. Olgu põhjuseks siis “ületamatu kvaliteet”, heade söögikohtade vähesus või siis “naised saunas rääkisid” fenomen.

  3. Juhin tähelepanu asjaolule, et Steffanis saab 125 krooni eest pudeli veini. Vat see on turistihindadest läbikotitud pealinlase jaoks ületamatu kvaliteet!

  4. muide, istudes vahest (harva) ületee pappa pizzas tuleb naeratus huulile. põhjuseks lihtsalt see, et minumeelest nimetet kohas parem pizza.

    lisaks, kui võtta vaevaks sõita üle sauga silla tallinna poolt tulles (kohalikud on seda nii nimetanud, ma ise ei oskaks midagi nimetada peale selle et enne “õiget” pärnu silda tuleb keerata lennuvälja poole aga peale säästumarketit otse, mitte paremale) on üks ehe itaalia pizzaauk (nime ei mäleta, pizza maitset küll) kus peatun meeldivaks lõunaks/õhtusöögiks iga kord kui perifeeriasse ära eksin ja “P” tähega linn ette jääb.

    soovitan soojalt.

Comments are closed.