0
Kristi II (sama neid ka siin)

Paljastatud

John asetas telefonitoru värisevate kätega hargile. “On veel? Ei ole? On veel? Ei ole? On veel? On veel,” langesid ta mõtted karikakra õielehtedena närviliselt üksteise järel unustusse, kui käsi samal ajal kobamisi sigaretipakki otsis. Ei olnud…

Võpatus, oodanud ära, kui printer raginal tööle hakkas, spurtis läbi Johni. “Hea esitus,” jõudis ta veel enne hääbumist mõelda. John aga vedas ennast vastumeelselt printeri juurde, mis aeglaselt ent pidurdamatult oma sisu põrandele puistas, pilt pildi haaval. “Terve agentuur on paljastatud!” kõlasid Johni peas George’i sõnad ja siin lebas tõestus – filigraanselt fikseeritud, iga viimane kui nägu ära tuntav – N ja K. mullivannis, R. saunas, U. pokkerilauas, A. ja L. tangot tantsimas… Ja ta oli veel spetsiaalselt hoiatanud – X riigi saatkonna peole ei tohi mitte kedagi saata. Nende “põllumajandus- ja kalandusasjur” oli VÄGA võimekas agent, kes võis ükskõik kelle ükskõik millest välja rääkida… Tulemus oligi käes – terve agentuur paljastatud. “Nad on alles ju nii rohelised,” ahastas John.

Väsinult vedas ta mantlihõlmad koomale, pani kaabu pähe, libistas “tuki” taskusse ja läks Koplisse suitsu otsima…

Peale esialgset šokki algasid agentuuri kontoris aga palavikulised mõttetalgud. Välja vahetati kogu garderoob, varustus ja ka nimi. Modelliagentuurist “Siivsad Kristuse Õed Teie Vahitorni Kaunistamiseks” sai agentuur “Hellõu, Kitty ;)”…

LISA: ahperseküll, ükskõik kuidas ma ka ei ürita, päriselu on iga kell naljakam. EPLO:

California kuberner Arnold Schwarzenegger allkirjastas neljapäeval seaduse, millega keelustatakse keskkoolides gaasiga limonaadid, püüdes nii vähendada teismeliste tüsenemist.

5 thoughts on “Paljastatud

  1. mis kuradi asjaga sel plikal suu koos on? nagu oleks kuning Miidalt smusi saanud või midagi.

  2. preilnadel ei ole sünnis hoida oma pudrumulku niimoodi lahti, sellega nad afišeerivad oma loomalikku seksihimu!

  3. ja muide minu arust oli koolitoidu tervislikumaks muutmine lausa Arnie olulisimate valimislubaduste hulgas. mis on kindlasti väga tänuväärt ja vajalik ettevõtmine tänapäevase kulturismi kõige edukama sportlase poolt. samas noh eks jänkid hakkavad ju sea kombel röökima, kui proovida neil cheeseburgerit lõugade vahelt välja kiskuda :) mis ei tähenda, et ei oleks mõtet üritada ;)

  4. minuarust ei ole eriti kena, et blond sedasi valgesse sulab

    Mart P, mõned neiud ongi kohe sellised ja teenivadki just selle suu-ei-käigi-enam-kinni ilmega oma elatist. ntx: angelina jolie, sandra bullock (khm..neiudest oli jutt tegelikult) ja paljud teised.. – kes neid muidu oma filmi tahaks?

Comments are closed.