Dafuq?

Oskab keegi öelda, mis elukaga on tegemist? Värskete kaladega tuli kaasa, ellu jäi ka. Välja näeb nagu oleks krevettidel ja tarakanidel äge pidu olnud. Pikkus ca 5-6 cm, saba all oli näha ka lehvikut.

4 thoughts on “Dafuq?

  1. ma olen seda elukat hiljuti uudistes näinud, täpsemalt ei meenu. keegi püüdis kinni ja lootis lemmikloomana pidada…
    ainult selle märksõna põhjal vist ei guugelda ära, rsk.

  2. Saduria entomon ehk merikilk, on riimveeline vorm, kes esineb kõikjal Läänemere piirkondades. Merikilk on Läänemeres hilisjääaja jäänukliik, seetõttu leidub teda eelkõige sügavamatel aladel ja jahedamas vees.

  3. Aitüma :) Kuigi koorik sellele vihjab, ei osanud ma kilkide/kakandite kandist otsida, sihtisin kuskile krevetilaadsete kanti ja ei leidnud miskit loomulikult.

Comments are closed.