Loomad elutoas

Vanematele kolis nirk majja elama. Ema kahtlustas juba varem, et keegi on lisaks, sest hiirekrabin on jäänud oluliselt vaiksemaks kui varasematel aastatel. Nüüd siis jäi loomake toas jalutades vahele ka – ilus valge olnud.

Kohtusin noore vihase kriitikuga: pildistamise lõppakordiks sai see, et modelli nunnu, ühe lontis kõrvaga u aastane koer hakkas äkitsi roopima. Enne seda käis pidevalt uurimas, et mida ma teen. Ise vaikselt loodan, et nii halvad need pildid nüüd ka ei olnud.

Tihased nokivad õues seemneid.

3 thoughts on “Loomad elutoas

  1. See nüüd mõni loodus, kui siil üle õuemuru kakerdab ja kõigi peale turtsub ja siis aia alla kinni jääb, sest on paksuks läinud :D

  2. Minumeelest vanaeestlased pidasidki nirke, et need talust, aidast ja laudast hiiri ja rotte sööks. Iseasi, kas on õige, et meie liik seda protokooperatsiooni “pidamiseks” nimetas.. või noh, liikidevahelise puuduliku kommunikatsiooni tõttu ei saa me kunagi teada, kas need nirgid äkki arvasid end inimest pidavat..

Comments are closed.