Aastaaruanne

Finantsaasta fotofinišit vaadates tuleb tõdeda, et jäin miinusesse: kaks koma viis uut kaamerat ja tervelt kaks shooti (lapsest-naisest on muidugi rohkem, a need ei lähe arvesse). See pilt siis esimeselt (see teine ilus paljas naine seal puu otsas oli siis see teine). Eks ma arvasin, et tänu vanemapuhkusele klõpsib rohkem, ent ma eksisin omajagu. Aitäh, E. ja L. :)

Kahju, et mustvalge “insta”-pilt on põmst kliiniliselt surnud: see pilt tuli ilmselt minu esimenesest ja viimasest “päris” Polaroidi pakist (poolik Polaroid 665, tuli ostetud kaameraga kaasa – ise iibeist osta eriti ei plaani/raatsi). Eelviimane kaader, sümboolse defektiga…

Lisaks tappis Fuji eelmisel aastal kõik oma mv tooted maha, jäi vaid üks värviline. Eriti kahju on kiirest, ca ISO3000 filmist. Mõned pakid on muidugi tagavaraks, ent kell tiksub. Impossible vennad mulle vajalikku formaati (100) ei tooda.

Aga kõik ei ole muidugi kadunud – täna tuli välja uus, 50 megapiksliga pool-laiatarbekaamera…

3 thoughts on “Aastaaruanne

  1. Sümboolse defektiga tüdruk tänab ja lubab, et traditsioon jätkub.

  2. Ma pean endale raamatupidaja hankima, ise ei saa aastaaruandega hakkama… Modelli laenaks ka… Ahjaa, mul ei ole enam seda raudteejuppi kodu lähedal. No siis ei ole vist mõtet laenata ka.

Comments are closed.