0
I'm a little sneaking bastard...

Üks libahunt, palun

Jälle mõned filmid vaadatud…
25th hour – hea film. Paneb mõtlema küll, kui sisse elad. Spike Lee, Edward Norton

Ent elagu tehniline revolutsioon!
Resident Evil: Apocalypse – mis meil siin siis oli… NoMan the Golgothan vs. Lara ja Alice Croft. Mitte, et mul oleks midagi pool- ja palja Milla Jovovichi vastu… Ja kuis ma unustasin – zombid – terve linnatäis. Ma lootsin, et nad ka selle klassitäie väikeseid laps-zombisid maha lasevad, avalikkus oleks tagajalgadel olnud ilmselt. A noh, filmi lõpp jäi jälle lahtiseks, ehk siis kolmandas osas – pöidlad pihku, kallid vaatajad. Visuaalne teostus oli OK.

Van Helsing – film oli änksa. Palju igasugu kipasid tegelasi oli: libahundid ja dr. Frankenstein ja tema, noh, poeg ja vampiirid ja peaingel Gabriel ise ja poolpaljad naised ja… Kahju, et ma enam 8 aastane pole :( Visuaalne teostus taas OK.

Mis toob tagasi selle revolutsiooni juurde – suht loomulik arvutigraafika on läinud nii lihtsalt kasutatavaks ja odavaks, et visuaalselt usutavalt on võimalik teostada igasugust kräppi. Ja nüüd on alati võimalik hea mõtte asemel paar libahunti sokutada…

6 thoughts on “Üks libahunt, palun

  1. sellepärast ka see “…kui sisse elad…”. ma vahepeal kadusin lainelt ja siis hakkas venima. lõpp oli efektiivne äratus tõepoolest

  2. tükk aega tagasi, Tsink Plekk Panges. pole minu tsikk, täiesti võõras tsikk, kellest salaja tegin – sa ju tead, et ma ei sebi naisi, nii et ära ;)’i midagi :P

    et keegi valesti aru ei saaks või asjatult ei loodaks – ma ei sebi ka mehi :P

  3. Ilus selg on. Tavaliselt on naistel mingi jama seljaga või ei oska fotgraaf seda muudmoodi pildistada kui kondist lehma. A sul näe õnnestus :)

Comments are closed.