0
...ja valgus (1,6sek.) sai.

Saagu valgus!

Sattusime eile Rivo, Kati ja Bonniga linna peale. Pladi külmaks kippus vahepeal, Bonnile sai käigupealt “mantel” ostetud… Ja vaene koer on surutud tähelepanukriisi – 2-3 nädalat ei mingit nunnutamist, tervitamist, mängimist ja isegi otsavaatamist, sest “heaga” kasvatamisest sattus koer segadusse ja hakkas arvama, et tema ongi karja juht, alfa. Tuleb nüüd maa peale tagasi tuua…

Raekoja platsil pannakse endiselt üles valgusvaatemängu. Läksime siis sedagi üles võtma, ent mis oli puudu, oli valgus :(. Tuli siis piiiiikade säriaegadega valgust tekitada… Kirjade järgi peaks kuppel valgusega olema 3.-6. veebruar

3 thoughts on “Saagu valgus!

  1. Kusjuures käisin seda linki uurimas eila. Põhimõtteliselt töötab (vähe leebemas vormis küll) ka väikelapse ‘harimisel’. See ignoreerimise värk.

Comments are closed.