0
Malbe veinilemb nautlemiseks vajaliku instrumentaariumiga

Vin-o-tron

No mina ei tea, see valguskuppel, millest eelmises postis juttu, jääb vist nägemata. Käisime peale Liisu ja Rivoga veinijoomist Raekoja platsilt läbi ja vahtisime sama lollilt ringi nagu need teised inimesed, kes olid kuulnud, et midagi sellist olla tehtud. Äkki tuul viis ära… või kuidagi muidu läks kaotsi?

A veinijoomine Kolme Näoga Mehes oli minu meelest päris hea. Teised leidsid mingeid virisemisaspekte ka natuke. Igatahes, ma pole muidugi ütleja ka, veinimaailmas olen endiselt rõõmus maakas, kes vaatab kõigepealt, kui kange see on ja siis jagab pudelid kahte ja poolte värvusgruppi.
Nime, mis ära sai joodud, kahjuks ei mäleta…

Õhtune korvpall kiskus sutsu loomade jalgpalliks ära – kümme platsil on selle saali jaoks ikka palju. Ja teine asi – kas on ikka hädasti vaja trennis teist mansat võita, kasvõi hambad risti? Et kui sa ei oska kaotada, siis lasedki enda tuju ära rikkuda. Nagu oleks olümpial neljandaks või sõjas teiseks tulnud. No kuulge, eelkõige peaks taga ajama vast ikka mängu ilu…?

Homme st. täna on-line ei ole – talituse talveseminaril hoopis. Kava järgi tõotavad mõned ettekanded päris huvitavad tulla…

Vesi ei ole endiselt veekatkestusest tagasi – a hommikul? :S

5 thoughts on “Vin-o-tron

  1. Mille üle need teised virisesid siis?:) Ennast ärritab seal vahel suits; vahel ukse all istudes need inimesed, kes trammis sündinud on…

    Aga muidu on seal linna parim juustukook:P No ja võrreldes double coffega super teenindus :P

    Icc, veinikoolist pole siis järelikult palju kasu olnud veel ;)

  2. seda ‘kolme näoga meest’ on mulle ennegi soovitatud.. kuid eelmine kord kui sinna tahtsin siseneda..siis ukse pealt edasi ei näind.. suitsu nii paksult täis.. et ei kujuta ette kuda nad seal seda veini maicet küll tundsivad veel.. või lõhna.. :S aa see selleks..

    peab siis kunaski selle koha ära külastama.. ja oma arvamuse sellst moodustama..

  3. mnjah, “kahte ja poolde” ikka… punane, valge ja siis se kergelt color-confused roosa…

Comments are closed.