0
Airedale terjer - võitis kuulsust pärast Esimest Maailmasõda, mil teda kasutati sidekoerana. Aluskarvast võib kududa sokke ja kampsuneid.

It’s only the end of the world

Reede
Reedel tegime Valli baaris laulupidu. Lõõtsa tõmmas miski uus noor lahe tüüp. Hiljem selgus, et ametilt sõjardite raamatupidaja. Go figure… :)

Järgmine päev peavalu – raudselt nendest sidrunitest, mis Hoegaardenis ligunenud.

Laupäev
Uued lahedad tegelased. Säraküünlad. “Šampanja”. Sült. Rosolje. Heeringas hapukoorega. Pioneer ei kartnud hunti. Tore oli.

Kui teil on vaja eriti rõvedaid dekoratsioone – mina olengi see mees…

Pühapäev
Pannkooke vitsutades taipasin mingi hetk, et peale lollide naljade pole mul seltskonnas enam palju jäänud. Lapsi, kinnisvara või autot mul ju ei ole…

Tahaks 22 olla. See vist on umbes selline vanus, mis tasemel ma elan ja olen.

18 thoughts on “It’s only the end of the world

  1. A sei ole ju iiri terjer, või olen ma millestki valesti aru saanud? Airdel-terjeri moodi näeb välja mumeelest. Iiriterjer on teiste piltide peal alati rohkem … Pontu moodi välja näinud ;)

  2. Olla ikka iiri terjer, lihtsalt väga airedale “dresscode”‘iga. Siin pildil pole näha, ent ta peaks olema väiksem, kui airedale

  3. haha. 22, sina.. 18, mina.. see maailm rokib meie ümber – tänu meile – of course! : )

  4. 22-24 (sõltuvalt sellest, kas mu lemmikmagustoit on creme brule või tiramisu ja kas ma poliitikast ei saa aru või suhtun osavõtmatult)

  5. mitte wales’i terjer?
    Sepp, kõik ei ole veel kadunud, fotoseksuaalide seltskonnas saad sa edukalt sõna võtta:)

  6. Jees-jees, kes siis purjus hunti ei kardaks. A õnneks ükski hunt ei olnud nii purjus :P
    Järgmine kord palun pildistataval koeral mingit ID’d hambus hoida – segadust vähem hiljem…

  7. õige arvu väljameelitamiseks pidin end veinijoojaks valetama. dääm :|

  8. ah jaa. html source’is on kenasti näha, mitu punkti mingi vastus maksab, samas päris lihtsa liitmistehtega tegemist pole — kümme 5-pallist valikut andis kokku 40.

  9. äärdeil ikka, ma arvan. kui liiga väike, siis ehk noor koer. iiri terjer on üleni punane. walesi terjeri on äärdeili karva, aga foxterjeri suurune, s.t. palju väiksem.

  10. Teatan ametlikult, et olen lammas. Nüüd pildi pealt vaatan, et muidugi on airdel :S Ajasin iirlasega sassi, kes meil ka trennis käib, ega kohapeal ju teisi koeri jõua vahtida kui enda oma eest ära üritab silgata. Palun alandlikult andestust jne :)

  11. Parandus sisse viidud. Katile muretseme ambulli kõrvale ka mõne lambakoera… :)

  12. Duh… vanuseküsimustik pakub mulle 26. Eino aitäh, mul on üks aasta veel minna ja siis jõuan oma vaimsesse vanusesse. Aga see-eest olen ma vaimse ülikooli juba lõpetanud (26 ikkagi), Sepp alles kribab viimase aasta lõputööd kirjutada (22 peaks olema just see 4 aastat ülikoolis olnud tüüp). Vana õppekava järgi muidugi.

  13. …Ja ta ütles mulle: “You Are 18 Years Old”. MIS NÜÜD SAAB… – ma olen tegelikult 34(!) ???

Comments are closed.