0
Limo-koer

Suvi on kirjas

Sain juba nõelata.

Nädalavahetus oli pikk – Laupäev avastas mind hommikul 4:32 kaameraga õuest… ja tuli välja, et olin ikkagi sisse maganud: päike oli selleks ajaks juba üle puudelatvade. Sai magama tagasi minna.

Veidi hiljem avastas Laupäev mind Emumäe Jooksu soojendusvõimlemiskava tegemas ja hiljem ka mikrofoni tagant. Pärast üks osaleja küsis, et kas ma käingi niimoodi üritustel “heli” tegemas ja ma olin sunnitud tunnistama, et ei – see oli esimene kord, ent ma olen Tartu Tudengipäevade raames näinud ja kuulnud, kuidas see käib :)

Mõned tunnid hiljem avastas Laupäev mind juba Tartust, makaronisalat nina all ja järjest veidramaks muutuvad joogid ees (nt. Värska, Bacardi, jõhvikamahl, viin, Sprite jms. – kõik see ühes klaasis, poolemeetrine lilla kõrs lisaks)

Pühapäev pidi šoki saama, kui nägi mind kord ratta seljas, kord labidaga vehkimas ja tellis Esmaspäevalt mulle ühe libasportlaste kinkekomplekti…

Nii et siin ma nüüd istun – taguots valus aga ilma diplomita…

9 thoughts on “Suvi on kirjas

  1. Sa oled väga aktiivseks muutunud, kullakallis Sepp…
    Kas ma tunnen su veel ära, kui pealinna satun?
    Kõhe hakkab sedasi juba…

  2. bhaaaah, mis te lamisete :)

    ps. tank, diplom on poogen, vaat’ näiteks karikas oleks probleem juba

  3. see on väga tubli, et sa juba nõelata said! hoia sama joont ja varsti saad ka tabletita, pläruta, triibuta…

  4. kusjuures olgu öeldud, et tuhisesid must mööda pühapäeval, ja jäin täitsa järele vaatama, kui Sa viru juures ülekäigurajale astusid – oledjah kõhnemaks jäänud. :) vaata et Sa päris ära ei kao ikka, eks, kilud mehed ei meeldi ka kellelegi. :P

  5. mul on ka limo koer – punane ja pikakõrvaline . tõsine modell, kellele meeldivad vastassoost koerad, kassid, magada, kaevata ja a le coq .
    punase taksi värvid mängivad päikese käes hästi vingelt. siis taks digimuutub oranziks.

Comments are closed.