0
Ei tea, kuskohast need välja lasti...

Sepp otsis onni

Nädalavahetusel läbi viidud teaduslikud uuringud tõestasid, et youtube’s ei olegi kõik olemas, nt multikat “Leopard otsib onni” (Дом для леопарда). Kui originaalpealkirja ei tea ja see on teises tähestikus, on päris raske pihta saada – tükk aega madistasin. A üles leidsin. Olgu veel lisatud, et mulle meeldib just selle multika “saundträkk”. Mul oli see kunagi isegi kassetile, audiokassetile, salvestatud – kuulasin multikat ja suutsin täpselt ette kujutada, mis ekraanil parasjagu toimuma peaks…

– –
– Wolli kirjutab Töölepingu seaduse eelnõust – ilma hüsteeriata.
– Kika on kokku pannud laheda saate idabloki “alternatiivsest” elektro- jms. muusikast. Lätlaste Zodiak‘i sai omal ajal isegi huviga kuulatud…
– Me disainerid on endale tekitanud ühissaidi, kuhu korjavad silma-kõrva paitavaid palakesi.

– –
Mõne minuti pärast, kl. 12. on mul me “II korruse tenniseturniiri” esimene matš. Ennustan endale kiiret kaotust – ei saanud ma päristennisega hästi hakkama*, ei saa ma ka Wii’st jagu, kuidagi ebaloomulik on ikka…

* See oli nagu see klassikaline nali: “Ma kas ei näinud palli ja ei saanud talle pihta, või ma sain talle pihta ja siis ei näinud enam keegi palli” (meil oli otse tenniseväljaku taga ühes otsas võsa, teises otsas jõgi ja vesine luht). Pinks sujub oluliselt paremini hoolimata puudulikust ruumilisest nägemisest.

EDIT {12:11}: Nii läinudki, 2 3:0 :(

5 thoughts on “Sepp otsis onni

  1. Sepp, võidu võti on pehmed servid, kiiremate servide (mitte nende kõige kiiremate) puhul on vastuvõtjal võimalus lüüa pall sedasi tagasi, et sa mitte mingi valemiga selleni ei jõua.
    Pehme servi puhul on aga suur tõenäosus, et vastuvõtja lööb aga hoopis võrku ning sealt välja või koguni ei saa üldse pihta.
    Ma tean, mis ma räägin mul ju ometigi kodus diplom II koha eest :)
    Parim oleks muidugi pehmeid ja kõige kiiremaid (neid kus pallil saba taga) vahetada, nii et ta ei tea mida oodata.

  2. noh, ma ei tea, ma vastase servingutest ei saanud ühtegi murtud – tagus ässasid. minu pehmed servid ei olnud probleem. sa räägid päris tennisest või wii’st?

  3. ikka wii. ja kui ma ütlen pehme serv siis ma mõtlen selline mille sa lööd vahetult enne seda kui pall sulle kätte tagasi kukub nii et ta vaevuvaevu üle võrgu läheb – see on hea, sest wii on niimoodi progetud et võrgus olev mängija ei saa mitte mingi valemiga servi vastu võtta.

    ja alati aitab vastase närvi ajamiseks palli niisama õhku loopimine :)

Comments are closed.