0
Nagu soovitud: praktiliselt paljaid mehi kah (oi, ta oli põlenud, vaeseke) :)

Tenniseketsid

Disainimammud:
“Bauhaus” – Braun – Apple
Eriti vanad reklaamid IT-tööstusest

– –
Eilse arsti juures käiguga kaasnes ka üks positiivne tulemus – seal on täpne kaal ning selgub, et olen suutnud mingid harjumused säilitada: võrreldes Kaalujälgimise (TM)(C)(jne) lõpuga (juuni alguses) on hetkel kaal isegi kilo võrra madalam. Jah, osa on tagasi tulnud, sest kaal jätkas langemist ka Itaalias ja peale seda, ent tulemus on ikkagi parem, kui lootsin (jõulud, pimedus, kaamos – mitte just parimad tervisliku toitumise motivaatorid). Kui saaks uuesti jälgimisega otsa peale, teeks “KJ vol. 2” ja kaotaks veel natuke.

Reede vist – V. teeb kaeraküpsiseid, njämm, M. tassib köögist jäätist, E. võitis K.’d 3:2 (tulles välja 0:2 seisust).

OK, küpsisele. Publish

2 thoughts on “Tenniseketsid

  1. tore on teada et mõned soovid täituvad :) ma mõtlen juba järgmise soovi peale, vaatame kas saad hakkama

Comments are closed.