0
Põmst iseloomustab see foto kogu reisi ülihästi

Itaalia ’07, vol.4 – Vernazza-Riomaggiore

La Spezia

Nimi TRENITALIA kõlab hooletult öelduna hoopis teistmoodi, eriti kui rongile järjest hilinemisminuteid otsa pannakse. Meie omal hetkel 20

Nimetet’ linn on lihtsalt kõrvalepõige suuremasse poodi ja teistsugusesse linna. Selline paras Rakvere on, lihtsalt mastaap on suurem. Liikleme muidugi rongiga, mis üldjuhul töötab nagu kellavärk.

Lähmeäralähmeäralähmeära!!!

Riomaggiore

Pühapäevane konto: 2 meduusi. Kohalike sõnul aitaks lisaks spetsmögale ka uriin ja sülg. Esimest sellise päikese käes lihtsalt ei eritu, teist võiks koguda kohalike meeste, kes meie tüdrukuid piiluvad, mokkadelt (mokilt?). Arusaadav, kohalikud preilnad ei ole suuremad asjad
Esimene millimullikas on endiselt käele tätoveerunud

Siin ta on, me Meduusabet Jõhvi

Maestro no. 1 loob

Jah, jälle seesama küla

Rivo vist tegi, kui valgust mõõtis

Vernazza
Õigupoolest siit märkmeid ei ole – Vernazza sai meie “mägimatka” alguspunktiks (Cinque Terre rannikul on rada, mis katab kõik külad. Valisime ajapuudusel neljakülase jupi: Vernazza – Riomaggiore) ja ausalt öeldes võttis see nii tossu välja, et pastakas poleks higiste näppude vahel enivei seisnud. Seega vaid meeleolupilte…

Sõit Vernandase Vernazzasse: rongisõit on ajavõit

Eri-kuradi maaliline külake

Ei kommentaari

Maestro no. 2 loob

Ja nii see rada lookles

Mille peale naised tõstatasid küsimuse, et “huvitav, mitu kilti mmmmi peab imema, et ka omale paat siia saada”

Õnneks meil päike ju lagipähe ei paistnud, mk-mmm

Korralik “tosse väljas” turistikas

10 thoughts on “Itaalia ’07, vol.4 – Vernazza-Riomaggiore

  1. Cinque Terre on siiski Itaalia looderannikul, a eks neil ole Kreekaga mingil määral samad kivid :)

  2. ma olen pmst väga rõõmus sinu reisikirja üle. käisime seal wassiga novembris ja kiri ikka tegemata. nüüd saan siis huvilistele lingi anda;) ja ise ka mälu värskendada….

  3. no kurat, selline asi teeb küll kadedaks. kuidas on nii, et osadele inimestele siin maamunal on lihtsalt langenud osaks selline jumala või millegi muu õnnistus elada nii kuradimaruilusas kohas. ropendama paneb kurat. ptüi.

  4. Ma ka küsin itaallastelt iga päev, kas nad ikka on aru saanud kui palju neil on vedanud, et nad nii ilusal maal on saanud sündida ja mõistan miks vahepeal mõningaid härrasid merre tahetakse uputada kui need sedalaadi paiku üritavad tsementi valada :)

  5. Nojaa… Vernazzas sai üle-eelmisel suvel kiriku all koopas elatud. Hullumeelselt ilus piirkond. Tervet rida läbi kõndida ei jõudnud, ikkagi naisinimene ja 20 kg seljas. Siiani on kahju.

  6. oioioioioooooooiiiii………oi kuidas jätan kõik maise ja põrutan tagasi kohe

  7. saabusin just Amalfist. te pole Amalfis k2inud? pmst sama2ge, ent mitu korda suurem ja k6rgem.

Comments are closed.