0
Disposable. USA. NY. Staten Island

Tänasida hambaid ära viska homse varna

Hommikune järelkaja vanasõnameemist. Ninjad, muide, on emod – alati mustas ja lõiguvad ennast. Üks kord ja sügavalt.

Eelarvamused ja nende abi info haldamisel. Eelarvamusi on mul omajagu – nt kui inimene kuskil kommentaariumis võtab endale aliaseks mingi “teadja”, “asjatundja”, “guru”, “spetsialist” jne, siis ma jagan nende sõnumi “usaldusväärsuskonstandi” kohe kahega. Või kolmega. Ma olen ka sepp ainult nime poolest, reaalne oskus/teave selles puudub.

Suurtähtede ning hüüu- ja/või küsimärkidega liialdamisel korrutub indeks 0,2’ga, tekst jääb enamasti lugemata – tegemist on ilmselt kas käibetõega, milles pole midagi uut, ent mis muidu ei paista välja, või on kirjutaja kergelt hüsteeriline, mis omakorda ei mõju jutu sisule just positiivselt.

Väga halvasti loetav tekst, nt piiiiiiiiiiik vormindamata tekst, kus ei kasutata ei reavahetusi ega kirjavahemärke – enamasti jääb lugemata, seetõttu ei oskagi usalduväärsuse kohta midagi öelda. Ilmselt on sellega kehvasti, kuna vormindamatus viitab pigem ühe joruga heietamisele, nagu “torust tuleb”, seega enamasti läbimõtlemata tekst ja/või autoril on vähe aimu, mida ta öelda tahab.

Eraldi grupp on inimesed, kes korra endast negatiivse mulje jätnud – isegi, kui tegemist oli hoopis teise teemaga – neid saab mugavalt ignoreerida või siis mõnikord tsekkida, et “noh, mis nad nüüd siis kokku kirjutasid ka”. No umbes nagu Kesknädala lugemine.

Mis parata – aeg on piiratud ja kuidagi tuleb ju infohulki filtreerida. Olgu selleks või halvim valik – eelarvamus.

– –
Tänaste siia blogisse juhatanud otsisõnade esikolmik on hetkel: “Pyrhhose võit”, “genotsiid” ja “elu mõte”.

7 thoughts on “Tänasida hambaid ära viska homse varna

  1. MA ÜTLESIN SEDA JUBA AMMU,
    et netis vaielda ja arvamust avalada tundub justkui tore võimalus, demokraatia uus platvorm, mis toob sõnaõiguse igale inimese olenemata soost, nahavärvist ja muudest puudustest, aga see tore esialgne illusioon mureneb tihti tükkideks, eriti siis, kui meenub üks vinge netis ringelnud foto – nüüd nimetatakse neid vist ka meemideks, aga võibolla ka mitte – mille peal oli üks pisut alaarenenud laps staadionirajal ja selle juures tekst “arguing on the internet is like running in the special olympics. even if you win, you’re still retarded.” tegelikult tekitab aga tõelise karistamatuse tunde see, et mu alias on ekspert, ma kirjutasin alguses suurtähtedega ja nüüd lasen liigendamata teksti nagu “torust tuleb”, mis tähendab, et mitte keegi seda ei loe. võin öelda kõike, mis sülg suhu toob, kasvõi: igaüks on oma õnne sepp. päris perversne, kui järgi mõelda, eks.

  2. Mis siis nüüd Õnne Sepas nii perversne on? Kuna telekast tuleb just transvestiitidefilm, siis kui sul, Sepa-onu, oleks mingeid selliseid … ambitsioone, siis alter ego nimi oleks ju varnast võtta, kus ta hammaste ja tänaste toimetuste kõrval ilusti ripub.

Comments are closed.