0
Savist neitsi Maarja, anyone?
1
...või hani?

Ilus oled, Eestimaa. Punkt. Või küsimärk?

Ega oskagi täpselt öelda – hommikul Tartust tulles kerkis alates Laevast korralik udu ja nähtavus langes ca 100m peale. Natuke hiljem 50 peale. Ja mingi hetk, kui arvasin, et visiir on taas kastemärg, selgus et – ei – nähtavus ongi 30 meetrit. Hall. Kõik. Lisa siia juurde üks lõunasse lendav linnukolmnurk ja kõrvus tiksuv jaapanikeelne hip-hop ning saad üsna sürri sõidupildi…

Tallinna piiril asuv “võllapuu” teatas: “+6C”. Ning õigus tal oli – üsna jahe on. Kui riietust annab veidi kompunnida, nt. tagurpidi selga tõmmatud pusa on lisavooder, pluss selle kapuuts tuuletõke-sall, siis kätega on lugu kehvem – kotti jäänud T-särki kinnastele ümber ei keera.

Tegelt oli ilus küll :)

4 thoughts on “Ilus oled, Eestimaa. Punkt. Või küsimärk?

  1. Pusa tagurpidi seljas, müts tagurpidi peas, teed avarii, tullakse sind päästma. “Oi, pea on tagurpidi… no keerame õigeks!”

  2. Talnast Parnau poole sõites oli ka omkul piimjas udu. Sõit nagu piimaklaasis. Kummastavalt ilus ja siis tõusis päike ja …oh, miks mul kaamerat kaasas polnud. Naugu krdima muinasjutt:)

  3. Kui ma oleks hindu, siis oleks see juba kolmandasse silmaauku!

Comments are closed.