0
NOP

Kui Sepp vastusega Nirti juurde jõudis, olid kommentaarid juba suletud…

Sepp,
väga hea, nii et kui ma teaduslikel ja entsüklopeedilistel ja mis iganes eesmärkidel sinu kui blogija -> vabatahtlikult avaliku inimese seksuaalelu lahkama hakkan, siis on kõik ok? [allikas]

Nirti, põhimõtteliselt “jah”. Ent ainult nende faktide piirides, mis ma ise avalikkuse ees olen välja toonud. Eravestlused ei kvalifitseeru. Arvestada tuleb seda, et minu suhtes ei kehti nn. kõrgendatud avaliku huvi printsiip või mis ta iganes on – nii tähtis ma veel ei ole. Ning mitte “mis iganes eesmärkidel” – eesmärk peab olema vähemalt neutraalne, soovitavalt ülistav. Üsna lihtne.

– –
Skype 4.0 Beta 3 (Win) tuli välja.
Aitäh, Aabram, ma kõike küll vist ei jõudnud, a natuke parem ikka sai :)

10 thoughts on “Kui Sepp vastusega Nirti juurde jõudis, olid kommentaarid juba suletud…

 1. Mhmm, ja kui sa otsustad, et see info ei tohiks enam avalik olla, näiteks kustutad blogi või paned kodulehekülje kinni… Tähendab, kõigepealt, kas blogi kustutamine on üldse lubatud-lubatav sinu meelest? Aga oma kodulehekülje? Aga oma isikliku domeeni? See on ju ka “mineviku muutmine” ja mis iganes…

  Kui sa oled oma blogi kustutanud st. otsustanud, et aitab pullist, sai tehtud mis sai, nüüd olen vanem-targem ja enam ei taha neid asju, mida aastaid tagasi tahetud sai, siis kas sinu arvates oleks eetiline, kui keegi su blogist fragmente või terveid postitusi siiski avalikult “refereerida” otsustab, siis naeratad vaikselt ja lepid sellega?

  Isegi, kui kõigile küsimustele on vastus “põhimõtteliselt jah” (oi, ma armastan sõna “põhimõtteliselt”: sellega annab ükskõik millele anda ükskõik mis väärtuseid ja sisuliselt on see “natuke rase” ja kui selgub, et tegelikult on asi ikkagi vänt, siis annab ennast välja keerutada põhimõttel “Aga ma ütlesin ju, et ainult põhimõtteliselt…”), siis millistel alustel sa oletad, et kõik inimesed peavad tingimata samade asjadega nõus olema ja oma soove-tahtmisi-hirme sellele allutama…?

  Ah vahet pole, keda kuradit see teema ikka kotib

 2. ütle parem, et millal skype 4 beta for mac välja tuleb!

 3. Lugeja pärnumaalt: ilmselt on skypest maciarendajad juba lahkunud nii umbes mai keskpaigast. Siis tuli viimane Skype for Mac välja. Aga ilmselt on maci- ja linuxikasutajate turg nii väike, et ei tasu ressurssi sinna alla suunata.

 4. Kas see oli nüüd meelege nii tehtud, et kui skype eelmises versioonis (mul oli vist beta2) oli “Show outlook contacts” linnuke maha võetud ja nüüd versiooni uuendus pani selle linnukese uuesti peale.

 5. jajah, seda mõtlengi, et mis ametlik policy on?

 6. ju ma siis ajan ise midagi sassi, aga krt nagu oleks näinud neid outlook’i kontakte varem ka.

  Beta3 kasutajaliidese disain kohta võin öelda, et väga broo. võin mürki võtta, et tasuliste teenuste kasutajaid tuleb puhtalt uue disaini tõttu juurde.

 7. re Nirti: näe, unustasin vahepeal vastamata ja juba on asju juhtunud. Igatahes – sinu blogi, tee mis tahad… aga juba jagatud info kontrollimine on natuke sarnane olukorraga, kus sina oled hambapasta tuubist välja lasknud ja tahad, et teised selle tagasi topiks – tehniliselt võimalik, ent praktika “palub teha erandeid”.

  Samamoodi on selle “oli mis oli, enam ma ei ole” situatsiooniga. Sina otsustad – tore. Et teised ka selle otsuse omaks võtaks ja “uut sind” näeks, tuleb võibolla 1001 silda ehitada (kes teab seda anektooti, see teab).

  Lisaks ei pea ma blogi sulgemist mineviku muutmiseks.
  Lisaks ei tasu ühte patta panna eetilisust ja seaduslikkust.
  Lisaks ei arva ma, et mul on tõemonopol.

  See teema kotib paljusid, ent keset pühapäeva ei suuda ma end motiveerida selgemalt vastama… sry :)

  PS. “Põhimõtteliselt”, tõepoolest, on hea sõna. Sest alati on mõni vänt, kes su omaarust ausast ja selgest tekstist mingi “konksu” leiab, mille taha oma JOKK haakida.

Comments are closed.