0
Vot selline stoiline vana

Kunstikalduvustega narkomaan

Mingi sellise diagnoosi võiks hetkel mu käsi vaadates anda. A vähemalt on mul nüüd paberid selle kohta, et kui sa mulle pisara silma ajad, on asi sinus – allergiaid mul ei ole, öeldi mulle. A miks mu nina siis kinni on kogu aeg?

Enivei, äkitsi oled sa 30+ ning kui varem võis aeg-ajalt leida su rahakoti vahel kuskilt klubist-kõrtsust tekkinud, kurat teab mis värvi ja konsistentsiga pabereid tel. numbritega, siis nüüd on need asendunud rangelt rohelist värvi sedelitega. Ei, mitte dollaritega – retseptidega (ka rahaliselt teeb sama välja: ca. ühe korraliku “kräu” jagu). Tsiteerides klassikuid: “Well, this sucks.”

Muudes uudistes: Fiat 500 kabriolettversioon, 500C, on kahjuks pettumus. Kabrio või asi – nagu oleks sardiinikarbil kaas maha keeratud :(
Ei, ma ei kavatse autot ostma hakata.

Küll aga liitusin ma järgmise ajaraiskr’iga – Twitter->tuulelohe

2 thoughts on “Kunstikalduvustega narkomaan

  1. Näiteks võib ninavaheseina kõverdus püsivat ninakinnisust põhjustada või siis vasomotoorne nohu.

    ühesõnaga, variante on…

  2. heh, ma tegin ka eile Twitteri konto ja ei osanud kedagi otsida, nii et sa oled mu esimene “Following”

Comments are closed.