0

Skype 4.0 for Windows – TEHTUD!

No mis kontor see on, kui relakat või liivapaberit käepärast pole. Kuidas ma nüüd kolleegi Kodak Brownie’le filmirulli sisse saan? :(

– –
Panime 4.0 “pärisversiooni” üles ja valasime “kihiseva” välja. Peale seda on aeg koogipuru rinnalt ära pühkida ja 4.1 kallal töötama asuda :)

Kuna mina olen värskelt väljastatud lõpp-versiooniga veidi aega saanud juba “elada”, olen ma oma tõlgetest leidnud “1,2.-t”. Seoses sellega kuulutan välja matši “Kadu 4:0 Tõlge” e. totraim viga, millest teada annate, saab auhinna. Kestus: 1 nädal.

9 thoughts on “Skype 4.0 for Windows – TEHTUD!

  1. Topic!

    ehk siis, skype 4 windowsi tavavaates saab topicut näha ja muuta vaid siis kui kasutajate nimekiri on avatud. (too roheline ring ja ülemine äär ja väike i tähega ikoon, väga mugav näiteks nii 100 kasutajaga chatroomis, eksju). Selle eest saab kogu aeg vaadata ja muuta oma isiklikku nime kanalile (teised seda muidugi ei näe, aga ju see on pisiprobleem)

    See et asi vähemasti maci skypest niimoodi totaalselt erineb ei puutu ilmselt asjasse.

  2. Selle pildiga seoses tuli üks julgem idee. Kannaks ainult triibulisi põlvikuid ;)

  3. Kuhu kadus irc-style look valiku võimalus Vestluse välimuse alt?

  4. ma ei tea, see ei ole vist kõige õigem koht kommenteerimiseks aga – Skype 2.8 Beta. Seaded -> “Kui ma klõpsin kasutajanimel või kasutan aadressiriba”. a) Alusta kõnet b) Alusta vestlust. Kui valida variant a, teeb ta varianti b ja vastupidi.

  5. > Topic
    see ilmselt saab üle vaadatud, hetkel pole parim kasutusloogika, tõepoolest

    > IRC-style look
    selle kohta infot ei oma

    Jaana, andsin su märgatud käitumise Mac’iga tegelejatele üle, aitäh :)

Comments are closed.