0

Ühistranstsirkus

Kuna Diivani aku on küpse (ilmselt), tuli tööle tulla ühistransaga. Tsirkust kogu raha eest – algpeatuses peale tulnud ca 40a päikeseprillidega metroseksuaali ja macho segu kehastus keset sõitu äkitsi persekukkunud machoks – läks trolli tagaotsast ette ja hakkas juhi peale karjuma: “KUI SA KIIREMINI SÕITA EI OSKA, SIIKS KAO SIIT MINEMA!”. Ning koperdas siis tahaotsa tagasi.

WTF?

3 thoughts on “Ühistranstsirkus

  1. hea huumor. viimasel ajal on trollibussidest tulnud igasugu huvitavaid lugusid, et peaks ise kah hakkama trolliga tööle käima.

  2. noh. inimene tahtis end välja elada. ehk hakkas pärast tal parem?

    ma ei armasta ühistransporti, kuid ka kasutan seda. nii trammis kui ka elektriraudtee rongides on aeg ajalt säravaid kujusid. kes käib terve tee edasi tagasi. vahib samal ajal aknast välja. kes süstib end söidu ajal. elu ongi fun…

Comments are closed.