0
Digi jõulunumber on väljas, seal on tas sees mõnede tuntud inimeste kingisoovid

HTC Titan – esmamuljed

Esiteks – SUUR. Vähemalt võrreldes mu eelmise fööniga, iFööniga.
Teiseks – VÄIKE. Võrreldes vahepeal töö tõttu kätte juhtunud iPadiga.
Kolmandaks tuleb ilmselt lahku lüüa raud ja soft. Et pealmine telefoni “äratusnupp” on kehva ergonoomikaga, on HTC teene; et alumistest nuppudest pilti üldse ette ei saa, ripub ilmselt juba Microsoftist.

Telefon: valiku üks aluseid oli edasi lükata tahvli ostu – et olgu ekraan suur, siis kannatab midagi lugeda-vaadata ka. Väga viga ei olegi, a iPad/Kindle ta ei ole mitte. Nokia Lumiad mulle lihtsalt ei meeldi, Samsungil, mis on kindlasti elegantsem kui HTC, ei olnud midagi uut suure ektraani ja 7.5ga pakkuda. Koostekvaliteedi üle veel ei virise – normaalne, noh.

OS: See on nüüd vastuolude koht – esiteks olena ma nüüd MS töötaja, eksole, seega valimatut hoosiannat oleks laulda natuke totter. Teisalt – natuke nagu ikka võib ka, sest asi on mugav ja loogiline (omade kiiksude piires, loomulikult). “Metro” ja nende “elusate klotside” ideloogia ja käitumine on äge. Otsingumootori tulemused nii ägedad ei ole. Op.süsi sisene integratsioon erinevate keskkondadega, mis annab võimaluse sõpru ja iseennast “stalkida” on päris lahe. Võimetus rakenduste nimekirja järjekorda muuta – mitte eriti. Kujunduse puhtus sõnumite/tsättide puhul on mõnus, kahe _erineva_ salvestuskäsu kasutamine äratuse muutmiseks ei ole. iPhonest kontaktide ülekandmine üle Google on aga täielik debiilsus (kuigi, see võib ka vabalt Apple kius olla – võib-olla nad ei luba MS sünkroniseerimisjuppi aadressiraamatule ligi lihtsalt)

Rakendused: põhiline tundub olemas olevat ja kasutatav, sest hetkel on suurimaid muresid see, et “Angry Birds” ei paku võimalust skoori üle tuua. A võib-olla see on jällegi saatuse nõuanne millegi muuga tegeleda. Puudu on mõned ainult iOS’ile tehtavad lemmikud (Things ja Delicious Library nt), ent eks see ole nende valik.

Mobiil-ID: HTC Titan on WP7.5 “Mango” telefon st. toetab mobiil-ID asju ilusti. Samas on halb, see et koodide sisestamiseks kuvatakse tavaline klaver – tähed ühes reas (iPhone teab, et tegemist on PIN’i sisestamisega ja pakub numbrilauda). HTC eripärana peab telefon lukust lahti olema, kui mID koodi ootad.

5 thoughts on “HTC Titan – esmamuljed

  1. Proovisin sünkida nii üle google kui ka hotmaili, probleem tundub olevat WP7.5 – ta ei tõmba numbrid mille tüübiks on “Other”. Kõige lihtsam mul oli üle käia 300 kontakti käsitsi ning muuta other -> mobiiliks

  2. See mID koodi ootamise ja lukust lahti olemise nõue on ka Androidil, vist täitsa tootjast sõltumatu.

  3. Selle kontaktide sünkimisega maadlesin mina ka, ei ole lihtsat viisi. Googlega sync toimub ainult kontaktidega, mis on sinu arvutis s.t. kui kasutad iCloudi, siis kontaktid on sul “pilves” ja sellepärast synci Googlega ei toimugi. Vähemalt nii sain ma aru. Minu jaoks suurim probleem on see, et pole veel leidnud kohta kust autocorrecti maha saaks keerata.

  4. AC’d saab per keel sisse-välja lülitada, seega Settings -> Keyboard -> typing settings -> English (või muu keel) ja seal all saab “linnukesi panna”

    iCloudi mul pole, kui see välja lülitada, kas siis ei tehta lokaalset koopiat Address Booki?

  5. Mäletan, kuidas kevadel tuli iphone 3g’st kontaktid ajada samsungi androidi. see oli paras projekt. köigepealt tuli iphonest visata nö pilve kontaktid, siis need laadida alla ja siis uues telefonis sorteerida üle, kas said need korrektselt androidile sisestatud vöi viskas viimane villast. eesmärk oli googlit mitte koormata kontaktidega, sest google by default tahab köik kontaktid ühte patta visata.

Comments are closed.