0
Pola-nega

Insert coin to block…

Mul on vist algusest peale tiksunud blogi allotsas sihuke vanakooli “sammulugeja”. Et noh, niisama hea teinekord vaadata, kuskaudu keegi sattus. Viimasel ajal on nad aga üllatanud sellega, et sõdivad aktiivselt AdBlocki vastu. _Põhimõtteliselt_ on neil ju õigus seda teha, ent kui nad sõdiks sama aktiivselt referrerites kohatava ravimispämmi vastu, siis nad ei saaks järgmise WP uuenduse käigus kinga.

Mis toob meid ABP’ini, mis teatas just, et vaikimisi on uues versioonis “tagasihoidlikud” reklaamid lubatud. Pealetükkivuse piir pannakse paika meediapartneritega. _Põhimõtteliselt_ on ju neil õigus, et reklaamid aitavad vaatajani palju tasuta sisu, ent vaatame, kui madalat profiili nad hoida suudavad ja kui palju nad suudavad reklaamiandjaid taltsutada. Kui nende blogi lugeda, ilmneb, et neist on päris firma saanud.

2 thoughts on “Insert coin to block…

  1. mismoodi see extremetrackingu poolne adblockisõda välja näeb tehniliselt?

  2. Mingi poolt ekraani kattev kast annab teada, et AdBlock ei ole koššer – võetagu maha või ostetagu reklaamivaba Pro pakk

Comments are closed.