8 thoughts on “Mika-Mitä Hekkinen

  1. Kiilanemise kohta: kuna osad variandid on üksteist välistavad ja seega ei ole võimalik kõiki korraga kasutada, võiks katsetada variante ükshaaval, vaadata millise puhul inimesed kõige rohkem naeravad ja siis selle järgi otsustada (vastavalt soovile, kas kõige enam või vastupidi kõige vähem naerdud variant). Muidugi võib ka teha näo, nagu midagi poleks juhtunud…

  2. Esialgu soni, lahe soni. Siis ehk Mihkel Raua stiilis kiilaks ja kui sobib, siis karvase lõuaga? :D

  3. Ma soovitaksin ikka sellise Kärna-Ärni stiilis linnupesa pähe kammida. See on nii elegantne ja keegi ei märkagi kadunud juukseid. Samuti näitab see, et tegemist on tugeva isiksusega kes suudab ennast aktsepteerida sellisena nagu ta sündinud on. Spray-on hair on ka hea lahendus.

  4. Üle kammida, hell jees! Siis teisel pool kokku murda ja uuesti üle kammida. Eesmärgiks Donalt Trump’i look.

Comments are closed.