Rändlus, lindlus, lendlus

Pühade ajal maal seisin 10 minutit vagusi aknal. Visuaalsaak: siisike (väga ilus lind, muide), metsvint, musträstas (see on parajalt koomiline, kuida nad ringi hüppavad), puukoristaja (zorro maskiga marakratt), suurnokk-vint (tõepoolest, see nokk on mingi kolmandik peast), sinitihane (ja neid on meil harjumatult palju), rasvatihane, rohevint (ka ilus), talvike (a võib-olla ikka oli varblane, ei olnud väga kollane pea).
Harakas.

3 thoughts on “Rändlus, lindlus, lendlus

  1. OO, milline galerii linde! Kas oled pühapäevane linnuvaatleja, et kõik liigid ära tundsid? :)
    Muide, lehel http://www.eoy.ee/linnuope on väga hea ja lihtne väike määramisabi. Lindude hääled on kolleeg salvestanud.

  2. Hmm, mulle tundub, et lindude vaatlemine/loendamine on neil päevil popp teema:D A noh, mis ma siin räägin, ise ju ka vaatlen ja fotografeerin oma kajakaid :D

  3. Ah, ma lihtsalt ei teinud järske liigutusi – ema toidab neid ja värske lumega olid igasugused sulelised jälle karjakaupa aeda vallutama tulnud. Ja mida ise ei teadnud, teadis ema (mu enda tuvastamisoskused on kuskil varblane-jaanalind, vares-jäälind kandis)

Comments are closed.