Prokrastineerimise erivorme

Puhkus, see kõlab uhkelt… eriti kui see algab koos mingi mõttetu tõvega, mis ei naeluta sind voodisse vaid sa saad tiksuda ja mõelda kõikide nende asjade peale, mida sa oleks teinud. Siis teed mingeid igavaid, ammu veninud tegevusi nagu blogimootori uuendamine ja nagu iga suurema kampaaniaga mõtled, et refucktooriks natuke koodi-kujundust ja siis alustad nullist ja jõuad selle hetkeni, kus sa oled u. 2h kahte hover allajoonimist üritanud kaotada ning taipad, et viimase 5a. on HTML 3.2 juurest päris kaugele edasi astutud ja sa ei saa asjadest enam kottigi aru.. ja sinna ta jääb.

Nii ka seekord, ainult selle vahega, et peale pooleteise päeva raiskamist leidsin inglienergiat poppidest suminsõnadest “agiilne”, “sprint”, “iteratsioon”, “minimaalne, noh, veidigi funkav toode” jms ning otsustasin, et misiganes ma ma hetkeks N valmis ei saa – kui töötab, läheb laivi.

Paremaks läks elu telefonidega, tahvlitega. Viimasel hetkel lülitasin hammer.js abil valmispusitud puuteekraanidele mõeldud värgenduse, sest tulemused olid liiga juhuslikud (vähemalt mu IE10 peal). Võibolla proovib kunagi uuesti (ma olen suht siiralt imestunud, et mul ei õnnestunud leida mitte mingit WP valmispluginat selleks. On miljon slaiderit ja karuselli jms, a mitte ühtegi, mis postitusi aitaks lapata).

Tegemata jäid arhiiv, kaugele ajalukku pole julgenud veel vaadata, kaduma läksid vanemad fotode pealkirjad, sitemap jms. Mingid “emamallist” (WP 3.6-ga välja lastud uus twenty thirteen) vaikimisi tulevad asjad tahavad veel muutmist.

Nojah, järgmine kord.

One thought on “Prokrastineerimise erivorme

  1. Nii, vanematel postitustel on ka nüüd pildid küljes. Ühtlasi testime kommentaare.

Comments are closed.