0
Progress...

Sirts oli sire tüdruk…

No tra küll, inimene, sa ei ole nii tähtis, et sa ei võiks oma telefoni lõpuaktuse ajaks välja lülitada. Või vaikseks panna. Ma eeldan, et sa ei ole ka nii loll, et sa ei oska seda teha. A muidugi, kes teab, äkki ma ülehindan sind…

Et siis, jah, sattusin ühele keska lõpuaktusele eile. Palavus, kiituskirjad, moblahelinad, energo-karismopomm dr. Vassiljev, meeste pilgud ühe lõpetaja dekoltees, naiste pilgud tõmmul saksofonistil, soengud, laulud-luuletused-nagu-alati jms.

Ungarlased on ohtlikud, eriti kui nad kingitusi toovad. Loomulikult ajasime Moosesele toodud pálinkale päkad silma. Ja poolele Unicumile. Muide, Unicumist pidada olema ka uus versioon, “more jägermeisterish”, nagu teda iseloomustati. Paari nädala pärast saan võibolla ka proovida – tellimus on sisse antud.

Kui ajas reisimine oleks võimalik, siis oleks peale Unicumi avamishetke natuke aega tagasi kerinud ja eelneva veini joomata jätnud. Igaks juhuks.

Jaan. Ärge siis veri- – näh, jälle – grillvorstidega endale liiga tehke ja/või tagumenti ära põletage.

Lisainfo noortele tütarlastele: sõnajalg paljuneb eoste abil, õiteotsimisejuttu aetakse selleks, et sind metsa saada.
Lisainfo 2 noortele tütarlastele: ei, poisi munad ei hakka metsikult valutama, kui sa teda ei “aita”…

6 thoughts on “Sirts oli sire tüdruk…

  1. kujutlemaks, millise grillvorstide tarvitusmeetodiga kaasneb oht tagumikku ära kõrvetada, jääb minu fantaasia küll natuke nõrgaks. või siis ei jää…

  2. lisainfo noortele tütarlastele on muidugi asjakohane. Seda teist teemat ma polnudki kuulnud, aga nüüd jälle targem.
    Et sul aga 2 päeva järjest grillvorsti asemel verivorst meeles mõlgub… Jõule ootad?

  3. ilmselt mingi alateadlik jõulusoov, jah. pagan teab, kuskohast…

    sk, eks ma pidaisn rohkem üle lõkke hüppamist silmas – me kaubandusvõrgus vist nii tšilliseid vorstikesi pole?

  4. seda lisainfot olen mina ka kuulnud. see jutt kuulub samasse kategooriasse jutuga “ma tulen sinu kõrvale magama. ma tahan ainult kaissu. mitte midagi muud” :D . aga järelikult asi töötab, kui seda nõnda palju kasutatakse.

  5. “meie vorstikesed on nii tulised, et pärast söömist võib enda jahutamiseks kasvõi lõkkesse hüpata”

    mulle käib kangesti närvidele, et niipea kui jõulu-nääriperiood lõpeb, jääb kaubandusvõrgus leiduvast 20+ verivorstisordist järele 1-2 (heal juhul). no miks pagana päralt ei või inimene aprillis või augustis verivorsti süüa? kahtlustan, et võrreldes pekise lihasodiga on verepulbris ja tangudes ehk paar kaloritki vähem ;)

    tegelikult on ideel verivorste metallvõrel või orgi otsas kõrvetada täitsa jumet, kui õnnestub ületada allergiline reaktsioon totaalse “grillimine-elunormiks”-teerulli petrooleumihaisu vastu, siis tuleb asi plaani võtta.

  6. “sk, eks ma pidaisn rohkem üle lõkke hüppamist silmas – me kaubandusvõrgus vist nii tšilliseid vorstikesi pole?”

    On. Ärimehe vorstikesed nimeks.

Comments are closed.